Vill du arbeta i en liten organisation med snabba beslutsvägar och med framåtandan hos en start-up? Vill du vara med på en spännande resa mot förnyelse i en ständigt föränderlig bransch? I så fall ska du arbeta hos oss. Här får du möjlighet att växa både professionellt och personligt.

PP Pension är en dynamisk arbetsplats som präglas av omtanke om varandra och våra kunder. Vi har ett viktigt uppdrag från våra medlemmar, och det är vi stolta över! Att kombinera ansvar med god service är vår största utmaning och vi sätter alltid kundnyttan i främsta rummet. I en liten organisation som vår är det viktigt att man känner sig bekväm med att ta ansvar för många delar av en process.

Om dig

Du tycker att det är roligt att ge bästa tänkbara service till alla sorters människor och har en stark vilja att göra skillnad. Du tycker om att skapa goda relationer och tycker att det är roligt att möta nya utmaningar. Självklart är du lösningsorienterad, och om du har massor med humor så kommer du att trivas här.

Vi erbjuder

  • Trevliga kollegor i härliga lokaler, mitt i centrala Stockholm
  • En utvecklande arbetsmiljö där egna initiativ uppskattas.
  • Friskvårdsbidrag 5 000 kr/år
  • Sjukvårdsförsäkring
  • Löpande kompetensutveckling

Lediga tjänster

Vi är alltid intresserad av dig som är intresserad av tjänstepensioner och oss. Välkommen med din spontanansökan – du skickar den hit.