Kollektivavtalad tjänstepension

Var ditt företag har sin kollektivavtalade tjänstpensionslösning beror på hur kollektivavtalet ser ut. Oavsett vilken lösning ni har kan PP Pension hjälpa till. Har ni kollektivavtal genom Medieföretagen? Då har ni troligen också tjänstepensionen ITP2 genom PP Pension för alla era anställda.

Tjänstepensionen är viktig för era anställda
Tjänstepensionen ITP är en viktig förmån som ni ger era anställda. Företaget betalar premien, och de anställda har rätten till försäkringen. Genom ITP-avtalet får era anställda förmåner som många andra i mediebranschen saknar. Hos PP Pension kan de dessutom samla hela sitt pensionssparande och sina gruppförsäkringar.

Hos oss blir ni aldrig en i mängden
Vi är ett litet bolag, med en stor uppgift och lång erfarenhet. Vi både administrerar och förvaltar ITP för företag inom mediebranschen. Vi utbildar handläggare hos våra kundföretag i administration av ITP och via Internetkontoret sköter ni handläggningen på egen hand.

Anpassa tjänstepensionen efter de anställdas behov
Utöver vanlig ITP erbjuder vi även andra lösningar för tjänstepensionen. Har ni anställda som tjänar över tio inkomstbasbelopp kan de komma överens med er om en alternativ pensionslösning som alternativ ITP.

Ni kan också förstärka de anställdas ITP genom att erbjuda löneväxling eller bonusväxling. Det är ett förmånliga sätt att kunna ge den anställde mer i pension utan att det varken kostar företaget eller den anställde något.

 

Boka ett möte med oss

Boka ett möte med oss

Vi tycker det vore trevligt diskutera tjänstepension med dig.

Boka här

 

Håll dig uppdaterad! Läs om det senaste från branschen och oss via vårt nyhetsbrev.

Senaste nytt!

 

 

Upp