PP Pension och Journalistförbundet

PP Pension har sedan en lång tid ett tätt samarbete med Journalistförbundet. Det innebär att medlemmar, med tecknad försäkring hos PP Pension, får svar på sina frågor kring pension och rådgivning där det behövs. Stort som smått, privat såväl som företagare i olika konstellationer. Både Journalistförbundet och PP Pension är medlemsägda, något som genomsyrar kulturen.

Behovet av rådgivning för försäkringar varierar genom livet. Då du kontaktar oss guidar vi dig och svarar på dina frågor. Vi stämmer av dina behov och informerar om vilken/vilka försäkringslösningar du behöver.

Som medlem i Journalistförbundet har du tillgång till följande försäkringsbolag:

PP Pension – Pensionsförsäkringar och sparande samt tillhörande riskförsäkringar för företagare och anställda.

Bliwa – Gruppförsäkringar, livförsäkring, olycksfallsförsäkring, sjuk- och olycksfallsförsäkring, barnförsäkring, sjukförsäkring, sjukkapital och diagnosförsäkring. I ditt medlemskap i Journalistförbundet ingår en inkomstförsäkring för dig som är enkelorganiserad aktiv medlem och är medlem i en a-kassa. Läs mer om försäkringen, teckna tilläggsförsäkring och räkna ut din ersättning här

Har du din försäkring hos Bliwa och vill anmäla en skada eller se information om dina försäkringar och/eller betalningar gå gärna in på Mina sidor

Folksam – Hemförsäkring

På Journalistförbundets hemsida kan du läsa mer om vårt samarbete, vad och hur du ska tänka i olika situationer som exempelvis anställd, student eller egen företagare.

Tack alla medlemmar och Journalistförbundet för ett bra samarbete!