Viktiga datum inför årsskiftet 2021/2022

Se över ditt sparande! Ett nytt årsskifte närmar sig och vi vill uppmärksamma dig på viktiga datum tillsammans med information för dina försäkringar hos oss på PP Pension.

Privat pension för enskild näringsidkare
Avdragsrätt
Avdragsrätt för privat pension är möjlig om du:
– helt saknar pensionsrätt i din anställning…

Läs mer

Inkomstbasbeloppen för 2022 är klara

Det kan bland annat påverka din pension. Hur mycket tar du ut i lön? Löneväxlar du – hur mycket? Om du inte har kontroll på detta – ring oss!

16 november, 2021

Läs mer

Kom och jobba med oss!

Vi söker en driven försäkringsrådgivare

Vi är i snabb tillväxt och vi behöver förstärkning och söker dig som vill jobba i ett kreativt och högpresterande glatt team.

Som försäkringsrådgivare ingår du i vårt team för rådgivning. Du driver och utvecklar nya affärer men är också behjälplig med våra befintliga kunder. Vår…

Läs mer

Höjd återbäringsränta!


1 oktober, 2021

Läs mer

Välkomna Vetenskapsrådet – nya hyresgäster hos PP Pension 

Sedan drygt ett år har PP Pension genomfört ett omfattande utvecklingsprojekt av fastigheten Munklägret 24, på Hantverkargatan 11 i Stockholm. Fastigheten har moderniserats och har idag en flexibel planlösning – dimensionerad för 10 kvm/arbetsplats en modern lösning anpassade efter marknadens nya krav.

Ekobrottsmyndigheten liksom konsultbolaget NIRAS är sedan tidigare hyresgäster….

Läs mer

Nu höjer vi återbäringsräntan

Den 1 juni höjer PP Pension återbäringsräntan i traditionell försäkring från sex till sju procent.
31 maj, 2021

Läs mer

Rykande färskt nyhetsbrev

Hej!
Starta bums en egen prenumeration så att du håller dig informerad om pensioner och annat kul! Helt gratis och direkt till din mejl. Och för att läsa det senaste – klicka här.

Läs mer

Höjd återbäringsränta

Den 1 maj höjs återbäringsräntan i traditionell försäkring från fem till sex procent.
30 april, 2021

Läs mer

PP Pension byter systemlösning för sin försäkringsadministration

PP Pension byter ut befintliga lösningar för sin försäkringsadministration. Projektet kommer att pågå under 2021/2022 och berör samtliga försäkringar inom PP Pension.
Bytet av plattform är en del i PP Pensions digitala strategi och kommer att ske via Itello Live i en molnbaserad lösning. Den ersätter PP Pensions befintliga lösningar…

Läs mer

Information om premier för Flexpension

Ny premie för Flexpension

Kollektivavtalsparterna inom Medieföretagen blev klara med avtalsrörelsen inför årsskiftet 2020/21. Den innebar bland annat att att premien för Flexpension höjs från 0,4 till 0,7 procent.

För företag med ITP1 i PP Pension innebär det en höjd premie från januari 2021 då PP Pension följer Dagstidningsavtalet.

De företag med…

Läs mer
Upp