Obemannade telefoner

Idag, onsdag den 5 december, kommer våra telefoner att vara obemannade mellan klockan 14.45-17.00. Det går självklart bra att lämna meddelande eller skicka e-post – vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Läs mer

Driven försäkringsrådgivare

Vill du bli vår nya kollega? Vi söker just nu efter en driven försäkringsrådgivare till kundtjänst. Läs om tjänster här.

Läs mer

Nytt telefonsystem

Hej, idag byter vi på PP Pension till ett nytt telefonsystem. Hoppas du har överseende med att det kan uppstå vissa mindre störningar. Tack för ditt tålamod.

Läs mer

Nyhet på Internetkontoret företag!

Nu kan du med PP Plan, där sjuk- eller premiebefrielseförsäkring ingår, anmäla om anställd blir långvarigt sjuk.

Läs mer

Delårsrapporter

Delårsrapporter per 30 juni 2018 för PP Pension Försäkringsförening och PP Pension Fondförsäkring.

Läs mer

Höjning av inkomsttaket

Från och med 1 juli 2018 höjs inkomsttaket i sjukförsäkringen från 7,5 till 8 prisbasbelopp. Gällande sjukpension från ITP har parterna för kollektivavtalet beslutat att följa efter med samma ändring.

Även PP Pension genomför höjningen per 1 juli
Observera att du som får sjukpension från PP Pension, och…

Läs mer

Ändrad inloggningsfunktion på Internetkontoret

Den 1 september 2018 kommer PP Pension att ta bort möjligheten att logga in på Internetkontoret Privat med användarnamn och lösenord. Skälet är att ytterligare höja säkerheten och skydda integriteten för våra kunder.

Läs mer

Ändrad utbetalningsdag med start i juni

Som vi tidigare meddelat kommer PP Pension att ändra utbetalningsdag till den 25.e i varje månad med start första gången i juni.

Det innebär att våra pensionärer som får utbetalning från oss kommer att få sin pension utbetald den 25.e varje månad från och med juni.

Infaller den 25.e på en…

Läs mer

Uppdaterade villkor internetkontoret

Med anledning av den nya GDPR-lagen har vi uppdaterat de allmänna villkoren för internetkontoret privat. Samtidigt har vi även gjort förtydliganden kring säkerheten i samband med inloggning till internetkontoret privat. PP Pension värnar våra kunders integritet. Se de uppdaterade villkoren under ”Våra dokument” och ”Övrigt”.

Läs mer

Årsredovisning 2017

PP Pensions årsredovisningar 2017, hittar du här.

Läs mer