Varför ska jag välja PP Pension?

Vi på PP Pension har ett enda uppdrag: att hjälpa dig i branschen till en bra pension och ett tryggare arbetsliv. Vi ägs av de som sparar hos oss. Det är viktigt eftersom det har betydelse för hur vi agerar. Konkret för det med sig att allt överskott går tillbaks till dig, till exempel i form av rabatterade fondavgifter och att vi inte har vare sig provisioner eller bonusar. Dessutom har du som sparar hos oss möjlighet att stå i vår egen bostadskö.

PP Pension har haft en framgångsrik förvaltning av kapitalet under många år och varit en av de mest framgångsrika pensionsbolagen inom detta område.

Flytta till PP Pension
Har du privat pensionsförsäkring  hos någon annan? Då skulle du kunna flytta de pengar du redan har sparat till PP Pension. De flesta privata pensionsförsäkringar är flyttbara. Har du privat pensionsförsäkring  hos  hos någon annan? Då skulle du kunna flytta de pengar du redan har sparat till PP Pension. De flesta privata pensionsförsäkringar är flyttbara.

Hos oss får du noga utvalda fonder till låga avgifter. Du får också flytthjälp och ett flyttbidrag på upp till 1 000 kronor per person. Alla våra pensionsförsäkringar har flytträtt.

Du kan flytta din privata pensionsförsäkring (inte IPS) till oss om:

  • du tecknade försäkringen efter 1 februari 2007.
  • du tecknade försäkringen före 1 februari 2007 och försäkringsbolagets regler godkänner det.

Hur flyttar jag mitt privat pensionsförsäkring?
Vi hjälper dig med flytten! Kontakta oss så berättar vi mer om hur det går till!

Kontakta oss!

 

Upp