Våra tjänster

Privat sparande

Hos oss sparar du i fonder som vi i snitt rabatterar med cirka 35 procent. Dessutom får du som sparar hos oss stå i vår bostadskö.

Läs mer

Tjänstepension

Tjänstepensionen är den del av din totala pension som kommer från din arbetsgivare. Den är en stor och viktig del av din lön som pensionär. Alla har inte tjänstepension i sitt avtal, och om du inte har det så behöver du spara själv.

Läs mer

Försäkringar

Vår uppgift är att göra det tryggare för alla i mediebranschen. Därför har vi tagit fram PP Pensions trygghetspaket som innehåller både pensionssparande och försäkringar.

Läs mer

Fonder

Vi delar inte ut någon vinst till aktieägare eller eller ger mäklarprovisioner. Istället väljer vi att ha lägre fondavgifter.

Läs mer

Bostadskö

Om du sparar hos oss kan du ställa dig i vår bostadskö för att få en lägenhet i Stockholm, Solna och Lund.

Läs mer

PP Pension och Journalistförbundet

PP Pension har sedan en lång tid ett tätt samarbete med Journalistförbundet, det innebär att vi hjälper deras medlemmar med frågor och rådgivning gällande försäkringar.

Läs mer

Hur kan vi hjälpa dig?

Spara till pension

Vilken sparform som passar bäst är lite olika beroende på var i livet du befiner dig och hur din anställning ser ut. Vi hjälper dig att hitta rätt alternativ.

Läs mer

Vilka försäkringar behöver jag?

Förutom att spara till pension så är det viktigt att du ser till att skydda dig och dina nära om det skulle hända något.

Läs mer

Upp