PP Pensions tjänstepensionsplan

PP Plan är en flexibel tjänstepensionsplan som ger ditt företag och dina anställda mer än en vanlig tjänstepensionslösning. 

Vi har tjänstepensionsplaner anpassade för små och stora företag i mediebranschen. Gemensamt för dem alla är flexibiliteten, den enkla administrationen och låga fondavgifter. Tillsammans tar vi fram en lösning som passar just dig och ditt företag. Det finns även möjlighet att lägga till grupplivförsäkringar, gruppförsäkring, sjukvårdsförsäkring och rehabiliteringsförsäkring.

Kostnaden för planen är till stora delar avdragsgill. Hos PP Pension sparar ni  i fonder, med rabatterade fondavgifter, eller i traditionell försäkring. Vi erbjuder enskild rådgivning till alla medarbetare och dessutom erbjuds alla anställda att stå i vår bostadskö.

Kontakta oss!

I PP Pensions tjänstepensionsplan ingår:

  1. Ålderspension
  2. Sjukförsäkring
  3. Premiebefrielse
  4. Återbetalningsskydd
  5. Familjeskydd

Tillsammans tar vi fram en lösning som passar just dig och ditt företag. Det finns även möjlighet att lägga till grupplivförsäkringar, gruppförsäkring, sjukvårdsförsäkring och rehabiliteringsförsäkring. Kostnaden för planen är till stora delar avdragsgill.

Det unika med PP Pension är att ni sparar i fonder, med rabatterade fondavgifter, eller i traditionell försäkring. Vi erbjuder rådgivning till alla anställda (utan provisioner) och alla anställda får möjlighet att stå i vår bostadskö.

Boka ett möte med oss

Boka ett möte med oss

Vi tycker det vore trevligt att diskutera pension med dig.

 

Boka här

 

Hur kan vi hjälpa dig?

Tjänstepension för mindre företag

Som företagare kan du i PP Pension teckna företagarpaket som innehåller både sparande och försäkringar. Allt för att du ska få samma trygghet som om du vore anställd. Vår enda uppgift är att hjälpa dig i mediebranschen, därför har vi tagit fram ett prisvärt paket med både sparande och försäkringar.

Läs mer!

Tjänstepension för större företag

Vi har en  flexibel tjänstepensionsplan som ger företaget och anställda mer än en vanlig tjänstepensionslösning.

 

Läs mer!

Administrera tjänstepension

Här administrerar du företagets tjänstepensioner och anmäler övriga företagsärenden.

 

Läs mer!

Upp